Zichtbaar op de baan

Laat door ons wagenbelettering plaatsen om voldoende naambekendheid te creëren.

Wie een mooie en duidelijke wagenbelettering wil plaatsen is bij D-Kwadraat aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn heel divers.  Wij maken en plaatsen voor u de traditionele autobelettering: letters en logo’s in monochrome kleuren, maar ook complexere full color beelden, zowel op personenwagens als licht vracht- en vrachtwagens.  We werken steeds klantgericht en maken een schaalontwerp met passende prijsofferte. Zo beperken wij onaangename verrassingen achteraf.

U kan uw voertuig bij ons compleet laten ‘inpakken’ met een uniek ontwerp door u aangeleverd of door ons ontworpen. Uw moeilijkste en meest speciale wensen zijn voor ons dé ultieme uitdaging!

Wil u op alle voertuigen in uw wagenpark dezelfde kleur?Dat kan! We bekleven de carrosserie met kwaliteitsvinyl zodat spuitlakken niet meer hoeft. Ook bij deze behandeling blijft uw carrosserie beschermd. Wil u de wagen verkopen, dan kuntu de folie gewoon laten verwijderen en door het feit dat uw lak al die tijd beschermd was komt dit de verkoopwaarde zeker ten goede.

Kom langs of bel ons voor vrijblijvende informatie als u van plan bent om wagenbelettering te laten plaatsen en wij bezorgen u alle nodige informatie.

Tel.: 09 221 89 27
Contact
Contacteer ons!09 221 89 27