Opvallen is de boodschap!

Nieuwe klanten aantrekken door een opvallend reclamebord!

Om uw zaak of een specifiek product te promoten moet u vandaag de dag steeds origineler en opvallender uit de hoek komen. Een reclamebord is dus een perfecte oplossing en niemand kan dit beter dan D-kwadraat.

Reclameborden voor binnen- en buitentoepassingen worden bij ons steeds op maat gemaakt. Ze worden voorzien van de nodige belettering of full color print conform de wensen van de klant. Wij bieden een grote keuze aan plaatmaterialen: pvc-schuimplaten, acrylaatplaten (plexi), aluminium sandwichplaten en golfpropyleenplaten – allemaal verkrijgbaar in diverse diktes volgens de toepassing. Enkel voor binnengebruik kan u opteren voor een standaard lichtgewicht kartonnen sandwichplaat.

Indien gewenst doen wij ook de plaatsing voor u, zowel in de grond als op een gevel. We beschikken over zeer uitgebreide bevestigingsmogelijkheden die wij onze klanten voorleggen bij een bezoek ter plaatse.

Ontdek hoeveel extra winst een reclamebord uw bedrijf kan opleveren en bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

Tel.: 09 221 89 27
Contact
Contacteer ons!09 221 89 27