Visitekaartje van uw bedrijf

Kledij laten bedrukken met uw eigen logo, spreuken of prints

Professioneel voor de dag komen bij klanten en concurrenten betekent ook de gepaste kledij dragen. En wat is er nu beter dan uw eigen logo op de kleren die u aan hebt?

Wij voorzien textiel van elke gewenste bedrukking met thermo-transfermateriaal. Door middel van een hittepers wordt de bedrukking op het textiel aangebracht. Ons gamma kledij is zeer uitgebreid en gaat van gewone T-shirts tot specifieke bedrijfskledij, van sweaters tot jassen en veiligheidskledij. U kan dus eigenlijk alle soorten kledij laten bedrukken.

Het is mogelijk om zowel 1 exemplaar bij ons te bestellen als tientallen stuks. Uiteraard zullen de prijzen hier in dit geval voordeliger zijn bij grotere aantallen. Bedrukt textiel is een doeltreffende manier om de boodschap van uw bedrijf uit te dragen, gedragen door uw werknemers of sympatisanten.

Kledij laten bedrukken behoort tot onze specialiteiten, evenals het maken van brochures en dit van ontwerp tot druk. Uw eigen huisstijl renoveren alvorens nieuwe klanten te contacteren zal het imago van uw bedrijf ongetwijfeld ten goede komen. Dus kom vandaag nog langs voor meer info en een prijsofferte!

Tel.: 09 221 89 27
Contact
Contacteer ons!09 221 89 27