Presentatie en bewegwijzering

Bewegwijzering voor binnen en buiten

Bij bewegwijzering gaan de meesten onmiddellijk denken aan klassieke verkeersborden in de vorm van een pijl die toont naar waar u moet rijden om bij een bepaalde bestemming te geraken. Onze bewegwijzering houdt echter veel meer in dan dat.

Wij bieden diverse bewegwijzeringssystemen aan, zowel voor binnen als voor buiten. U kiest voor vaste muurborden of wisselsystemen, voorzien van een haakse opstellingen of hangende modules. Ook verlichte of onverlichte reclamezuilen voor binnen en buiten vindt u terug  in ons gamma.

Wij werken met diverse profielen en materialen die ervoor zorgen dat ons gamma ongetwijfeld voor elk wat wils bevat. Voor elk project, groot of klein, hebben wij een passende oplossing.

Bovendien kan u naast bewegwijzering ook terecht bij ons voor presentatiesystemen in alle vormen en maten. Ons gamma is eindeloos groot, gaande van eenvoudige klikkaders en posterklemmen tot rollupbanner en popupwanden.

Wij leveren het systeem én de print samen en volledig volgens uw wens. Zoeken naar diverse leveranciers hoeft dus niet langer want u kan zowel uw bewegwijzering zelf als alle nodige prints of ontwerpen laten maken door D-Kwadraat.

Bel vandaag nog of kom langs voor meer info en een prijs op maat!

Tel.: 09 221 89 27
Contact
Contacteer ons!09 221 89 27